Middelfart Boldklubs 3. divisionshold vandt en vigtig udekamp mod Næsby, hvor Robert Kakeeto blev den store helt med sit enlige mål efter en halv time.

Kampen startede meget jævnbyrdigt, og begge hold havde muligheder for at tage føringen. Men det var Middelfart, der viste sig mest effektive, da Kakeeto fik bolden i nettet efter en flot opspilsaktion.

Efter målet fik Middelfart mere ro på spillet, og de kontrollerede kampen frem til pausen. Næsby forsøgte at presse på og skabe chancer, men Middelfarts forsvar stod stærkt og afviste alle forsøg.

Anden halvleg fortsatte i samme spor som den første, og Næsby pressede på for at få udlignet, men det skete ikke. Mod slutningen af kampen var der spænding til sidste fløjt, da Næsby pressede på for at få det afgørende mål, men Middelfart holdt stand og kunne juble over en vigtig sejr på udebane.

Med sejren topper Middelfart 3. division med ni point ned til FA 2000 på andenpladsen og hele ti point ned til Vanløse på tredjepladsen.

Middelfart kan nu se frem til en kamp mod bundproppen Dalum den 6. april på udebane, og med den form og selvtillid, som holdet har vist i de seneste kampe, bør de have gode chancer for at tage endnu en sejr med hjem.

Det bliver dog vigtigt for Middelfart at holde koncentrationen og fortsætte med at spille effektivt, hvis de vil fastholde deres position som tophold i 3. division.