Middelfart Boldklub er kommet imponerende fra start i 2. division. Lørdag endte det 0-0 på udebane mod Nykøbing FC.

Nykøbing FC er nedrykket fra NordicBet Ligaen til 2. division, mens Middelfart på den anden side er oprykker. Nykøbing har mistet profiler hen over sommeren, men alligevel forventes de at blande sig i topstriden, hvorfor de var at betragte som favoritter mod Middelfart.

Middelfart havde én ændring i startopstillingen i forhold til opgøret mod Fremad Amager, som holdet fra Vestfyn vandt med 1-0 på et mål af Lasse Thomsen efter en dødbold. Marcus de Claville erstattede William Akpan, som ikke gjorde det store væsen af sig mod Amager.

https://www.marsvinet.dk/

Som i sæsonens øvrige kampe viste Middelfart igen, at de har en solid bastion i forsvaret og i målet i form af Casper Radza. Bagkæden, der består af Thomas Viggers, Lasse Thomsen og Marcus Mlynikowski, er rutinerede og ved, hvad det går ud på.

Mod Nykøbing stod de igen imod modstanderens angreb, og det medvirkede til, at Middelfart for anden kamp i træk holdt nullet. Dog fik Middelfart heller ikke selv scoret, hvilket var første gang i sæsonen. Det uafgjorte resultat betyder, at Middelfart nu er på fjerdepladsen.

Næste gang Middelfart skal i kamp er på lørdag på hjemmebane mod Brabrand.