Kom med når Tøjhuset og Klimafolkemødet inviterer til fælles klimaaften med koncert og mulighed for at blive klogere på Klimafolkemødet – en perfekt ramme for klimahandling sammen.

Hvert år til Klimafolkemødet i Middelfart mødes titusindvis af deltagere til debat, dialog, kunst, kultur og koncert under overskriften klimahandling sammen.

Men i år slår Klimafolkemødet også sine folder på den anden side af Lillebælt. Det sker, når vi inviterer til fælles klimaaften og koncert onsdag den 5. juni kl. 19.00 i Tøjhuset i Fredericia.

– Der er få ting, der bringer mennesker sammen, som kunst og kultur. Og netop fællesskabet er vigtigt, når det gælder at finde fælles løsninger i den grønne omstilling. Når vores drømme for fremtiden tilsættes musik, lyrik og synges, så forstår vi dem måske på en anden måde, forklarer siger Kirstine Uhrbrand, der er eventdesigner på Klimafolkemødet, om baggrunden for aftenen.

Tøjhuset glæder sig til at lægge scene og rammer til en aften i frivilligheden og klimaets tegn.

– Tøjhuset har stor erfaring med frivillighed, og ønsker at bidrage til en aften hvor ordene frivillighed og klimahandling mødes. Sammen står vi stærkere, og vi vil derfor gerne hjælpe med at sprede budskabet omkring hvad Klimafolkemødet kan, vil og står for, siger Frederikke Maarup Viskum, der er souschef i Tøjhuset.

Klimaaften i Tøjhuset byder på koncert med folk-bandet Molde og et oplæg om Klimafolkemødet.

Håbet er, at nogle af deltagerne til den fælles klimaaften har lyst til at være en del af Klimafolkemødets frivillige fællesskab.

– Vi har rigtig mange frivillige, der mødes i et meningsfyldt fællesskab på Klimafolkemødet. Mange af Klimafolkemødets frivillige kommer fra Middelfart, men de frivillige kommer faktisk hertil fra hele landet. Måske er der også nogen fra Fredericia og trekantområdet, der vil være med til at skabe klimahandling sammen, siger eventdesigner Kirstine Uhrbrand fra Klimafolkemødet.

– Vi håber at arrangementet vil inspirere og opildne en masse borgere til at blive frivillig på Klimafolkemødet, for vi ved at stærke sociale fællesskaber giver en større sammenhængskraft, lyder det fra souschef i Tøjhuset, Frederikke Maarup Viskum.

Alle er inviteret til klimaaften i Tøjhuset. Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet.

Interesserede kan hente en billet til arrangementet på Tøjhusets hjemmeside: – Tøjhuset – Fredericias Livescene (tojhuset.dk)