Torsdag aften klokken 17.30 blev lodtrækningen til Champions League i håndbold afholdt, og Fredericia Håndboldklub var med blandt deltagerne. FHK blev trukket til at møde følgende hold: Wisla Plock, Veszprém KC, Paris SG, Füchse Berlin, SPC Sporting, Dinamo Bucuresti og RK Eurofarm Pelister.

Så er det afgjort, hvem de danske sølvvindere fra Fredericia skal møde i Champions League. Allerede de 16 udvalgte hold er ekstremt stærke. Det er et fint selskab, som Fredericia Håndboldklub er blevet en del af, og nu er det afgjort hvilke modstandere, der venter i den kommende Champions League-sæson.

Thomas Renneberg-Larsen og Bent Jensen. Foto: AVISEN

Tilfreds direktør

Efter lodtrækningen til Champions League i håndbold udtrykte Thomas Renneberg-Larsen stor tilfredshed med de kommende udfordringer.

– Jeg synes, at den er god. Alle hold er gode, og vi har fået nogle fantastiske modstandere. Sportsligt har vi nogle gode muligheder for at komme godt af sted, men det er gode hold, det er vigtigt at slå fast, siger Thomas Renneberg-Larsen og tilføjer:

– Vi skal møde Berlin med Mathias Gidsel, vi skal møde Paris og Veszprém KC, bare for at nævne store hold, som jeg tror vil trække mange tilskuere. Vi mangler næsten kun Barcelona, så havde vi fået virkelig mange store kampe. Det er fedt.

En ny hverdag venter med rejser

Nu skal flybilletterne bestilles, og direktøren håber, at mange vil rejse med, men også være med til at fylde op til hjemmekampene, som umiddelbart skal spilles i Odense.

– Vi skal ud at rejse, komme hjem og spille en ligakamp to dage efter, men det har vi kigget på. Vi har også fundet en rejsepartner, der kan hjælpe os med fly og meget andet. Det er kæmpestort, og det bliver da fedt, at vi skal spille på nogle store adresser i champions League. Jeg håber da også, at Ultras finder vej til de haller. Kampen i Berlin er nok til at lokke folk til fra Fredericia af, siger Renneberg-Larsen og slutter:

– Det var en stor aften. Det var stort se vores navn trukket op og blive nævnt.