To byggepladser i Fredericia har været mål for tyverier inden for en kort periode, fortæller Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Det første tyveri er fra en byggeplads i Dronningens Kvarter, MG Park Taulov. Det er sket mellem mandag den 14. august kl. 15.00 og tirsdag den 15. august kl. 05.40. Her har ukendte gerningsmænd forceret et hegn ved simpelthen at hoppe over det. Resultatet var, at mindst en kabeltrommel fyldt med værdifuldt kobberkabel blev stjålet.

I en nærliggende lokalitet, Baronessen Kvarter, også beliggende i Taulov, blev der mellem mandag den 14. august kl. 16.00 og onsdag den 16. august kl. 07.00 rapporteret om et andet tyveri. Her blev en container opbrudt, og gerningsmændene stjal kobber, byggestrømskabler samt en mængde el- og håndværktøj.

Begge tyverier efterlader byggepladserne med betydelige tab, og politiet arbejder nu på at spore gerningsmændene. Det er desværre langt fra første gang, at politiet bliver kaldt ud til denne type tyveri. Det fortæller Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.