Fredag aften blev den historiske ramme omkring Hindsgavl Slot i Middelfart forvandlet til en koncertplads, hvor det verdenskendte boyband, Take That, trådte på scenen. Inden bandets optræden sørgede danske Anders Blichfeldt og hiphop gruppen Outlandish for en energifyldt opvarmning.


Take That er et ikonisk boyband, der har sat sit uudslettelige præg på popmusikken gennem flere årtier. Deres evne til at skabe medrivende melodier og dybe tekster har resulteret i en række hits, der er kendt og elsket verden over. Fra “Back For Good” til “Patience”, har deres sange formået at fange hjertet af publikum, hvilket har etableret dem som et af de mest indflydelsesrige bands i moderne tid.

I lyset af deres globale berømmelse og popularitet, var det noget ganske unikt, da de optrådte på Hindsgavl Slot i Middelfart. Dette historiske og naturskønne sted er normalt ikke vært for koncerter med så stor stjernestatus, men netop dette gjorde oplevelsen så unik. Med dens rolige og idylliske atmosfære skabte slottet en intim og indbydende atmosfære, der tillod koncerten at blive en mindeværdig oplevelse for både bandet og deres fans. I modsætning til de store stadioner, hvor Take That oftest optræder, tillod denne mere intime indstilling en anderledes og særlig interaktion mellem bandet og deres publikum.

Efter koncerten, med fødderne solidt plantet tilbage på jorden, fik AVISEN en samtale med en af hovedarrangørerne, Bent Frandsen.

– Forventningerne var store,. Det var en fantastisk koncert i de mest fantastiske omgivelser ved Hindsgavl. Der var masser af drikke- og madboder. Kort sagt, det var en stor succes, selvom der var lidt udfordringer, siger Bent Frandsen.

Frandsen og hans team har både stået for afviklingen på stedet og koordinering af togtransporten til koncerten. Dette var ikke første gang de stod for logistikken til sådan et arrangement.

– Hindsgavl er et fantastisk sted at afholde en koncert, men det er en stor udfordring at få logistikken til at fungere. Det er jo et smukt, men begrænset område. Koordinering af transport og alt det andet, er rigtig svært, men vi fik det til at lykkedes, siger Frandsen.

Take That leverede en optræden, der oversteg forventningerne.

– De fik fem ud af seks stjerner af Gaffa, og jeg synes de gjorde det rigtig godt. Det var en af de første koncerter, vi har arrangeret med så stor berømmelse, fortæller Bent Frandsen.

Frandsen afslører også, at der sandsynligvis vil være flere store koncerter i fremtiden.

– Der har været afviklet mange store koncerter i år, herunder Coldplay og Elton John, blandt mange andre. Hvad der vil ske næste år, afhænger af markedet og publikums ønsker, siger koncertarrangøren.

Selvom Frandsen overvejer at rette fokus mod jazz eller klassisk musik, er han klar til at afholde flere store koncerter på Hindsgavl.

-. Tilbagemeldingerne har kun været positive. Selvfølgelig er der altid nogle udfordringer, som f.eks. trafikkaos når alle skal forlade stedet efter koncerten, men det er en del af oplevelsen, siger Frandsen.

Der blev solgt mange billetter til koncerten, hvor der i alt kunne lukkes 8.000 ind.

– Der var især mange tyskere og englændere, afslører Frandsen. I alt blev der solgt omkring 7.600 billetter.

– Min aftale med bandet var baseret på 7.000 billetter, så vi klarede det lige akkurat, og lidt til, siger Frandsen og slutter:

– Jeg tror ikke, vi tjener det helt store på det, men vi er i gang med at gøre regnskabet op.