FHK tog en overraskende sejr på udebane mod GOG. I anden halvleg blev den tyske profil, Evgeni Pevnov, bænket. Det vidste sig at være en god beslutning.

Med fem mål på fem forsøg endte Pevnov med at spille en hovedrolle i sejren, der blev på 37-34 mod GOG, som fredericianerne besejrede for første gang på udebane i mange, mange år.

Af de tilgængelige statistikker fremgår der ingen sejre, men to uafgjorte kampe mod GOG i de opførte statistikker. En uafgjortkamp tilbage i 2004 og den uafgjorte kamp mellem de to mandskaber i slutspillet i sidste sæson. Ellers har FHK haft for vane at tabe på udebane til GOG, men det var ikke tilfældet søndag aften, hvilket Evgeni Pevnov ikke var klar over før, at AVISEN gjorde ham opmærksom på det. “Really?”,udbrød Pevnov.

– Det er første gang for mig, så det er fedt at være en del af det, og det vi viste var en god kamp, hvor vi kæmpede. I forsvaret gik vi til den, fordi de er meget hurtige. Det er virkelig hårdt at stå imod dem, men vi spillede klogt og udnyttede vores chancer. Måske var vi lidt heldige, men jeg synes, vi fortjente sejren, siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I september fyrede GOG Ian Marko Fog som cheftræner. Ændringen i trænerteamet fik GOG tilbage på sporet efter en svingende sæsonstart. Derfor var der spekuleret i, om FHK mødte GOG på et dårligt tidspunkt.

– Det betyder intet for mig, det var en kamp som alle andre, forskellen er bare. hvem vi møder. Næste gang er det Kolding for os, siger Pevnov.

Så du er ligeglad med, hvem modstanderen er? 

– Jeg ser selvfølgelig video på modstanderen, men jeg tænker ikke: Oh my god, det er GOG vi møder. Jeg er virkelig ligeglad, hvem vi møder: Jeg vil vinde ligemeget, hvem det er mod, slår Evgeni Pevnov fast.

Stregspilleren nævner det selv: Næste modstander for FHK er KIF Kolding på onsdag, og med kun få dages restitution efter den hårde kamp i Gudme, bliver det hårdt.

– Det bliver hårdt med træningen mandag og tirsdag og så skal vi være klar til kampen onsdag. Dem, der kommer i arenaen onsdag vil se en fight og det vil jeg give dem, forklarer Evgeni Pevnov.

adp-as.dk

I omkring det 40. minut blev Pevnov pillet ud. Først med fire minutter igen af kampen kom han ind igen, og det var der en grund til.

– Jeg var på bænken, og “Gummi” (Gudmundur Gudmundsson, red.) sagde jeg skulle slappe af, så det gjorde jeg. Jeg tror, han valgte rigtig, da jeg kom ind og var klar til slutningen af kampen, slutter Pevnov.

Med en sejr til FHK på 37-34, efter at have været bagud 32-31, fik indskiftningen af Pevnov blandt andet indflydelse på kampens udfald, og dermed fik Gudmundsson disponeret stregspillerens kræfter rigtigt i opgøret.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/