Lørdag eftermiddag triumferede Middelfart på udebane mod Aarhus Fremad, hvilket nu betyder, at de overtager andenpladsen i 2. division direkte fra modstanderne.

Det var et velkendt Middelfart-hold, der trådte ind på Riisvangen Stadion. Holdet, som næsten altid ser ud på samme måde grundet klubbens vægtning af kontinuitet, var igen klar til kamp.

Første halvleg var hovedsagelig præget af jævnspil mellem de to hold, men 40 minutter inde i opgøret brød Middelfart dødvandet. Marcus de Claville var hurtig på aftrækkeren og sendte en løs bold i netmaskerne, hvilket bragte Middelfart foran med 1-0.

Dog kunne Aarhus Fremad ikke holdes nede, og to minutter efter pausen bragte en uheldig handling balance i opgøret. Efter en dødbold rettede Middelfarts Malthe Boesen bolden af, og den endte med at gå i eget mål.

Men Middelfart bevarede roen og pressede på. Deres vedholdenhed bar frugt i kampens døende minutter. Indskiftede Mikkel Blåholm viste præcis hvorfor han blev bragt på banen; med et dybdeløb og en fast beslutsomhed overlistede han sin direkte modstander og hamrede bolden i det korte hjørne. Middelfart kunne derfor juble over en 2-1 sejr.

Nu venter der en ny udfordring for Middelfart næste lørdag. De vil på hjemmebane tage imod FA 2000. Det er dog endnu usikkert, om opgøret vil blive afviklet på Middelfart Stadion eller på klubbens kunstgræsbane.