Efter en periode på seks kampe som ubesejret i 2. division gik den ikke længere for Middelfart. Lørdag tabte de 1-0 på hjemmebane til FC Roskilde og glider ned på fjerdepladsen i tabellen.

Ikke siden den 18. august på hjemmebane mod Esbjerg havde Middelfart tabt. Siden har de taget har de holdt snuden i sporet i 2. division, og det havde inden kampen mod Roskilde bragt dem op på en flot tredjeplads som oprykkerhold.

Til kampen mod FC Roskilde måtte Middelfart-træner Kristoffer Johansen foretage en tvungen ændring. Helt ude af truppen var den faste starter Jonathan Kjær, der måtte slutte sig til William Akpan, som også i den seneste tid har været ude. Ellers var det den sædvanlige garde, der startede inde for Middelfart.

Den ellers bundsolide defensiv sled et knæk, da Marcus Mlyiknowski noterede sig for et selvmål i det 22. minut, og så skulle Middelfart jagte resten af kampen, men det lykkedes ikke at få scoret.

I anden halvleg blev flere offensive kræfter, blandt andet Mikkel Blåholm, bragt i spil, men ind kom bolden ikke. Dermed bytter FC Roskilde og Middelfart plads i tabellen.

Næste gang Middelfart løber på banen er den 14. oktober på udebane mod HIK.