25-årige Simon Trier skifter med øjeblikkelig virkning Kolding IF’s NordicBet Liga-hold ud med Middelfart Boldklub i 2. division.

Middelfart Boldklub har skrevet en kontrakt på halvandet år med den 25-årige forsvarsspiller Simon Trier. Simon Trier kommer fra NordicBet Liga-klubben Kolding IF, hvor han i denne sæson er noteret for 13 kampe i NordicBet Ligaen og 3 kampe i pokalturneringen. Simon Trier spillede ungdomsfodbold i Viborg FF, hvor han også nåede 22 kampe på førsteholdet. Efter skiftet til Kolding IF er det blevet til yderligere 100 kampe i henholdsvis NordicBet Ligaen og 2. division for forsvarsspilleren.

I den seneste halvsæson har Trier imidlertid ikke spillet fast for Kolding, og det er der nu taget konsekvens af med hans skifte til Middelfart.

– Simon har været en fantastisk klubmand, han har lagt både liv og sjæl i klubben. I hverdagene har han været et kæmpe aktiv og har givet den alt, hvad han kan, hver gang han har taget trøjen på. Trier skal ud og have noget spilletid, og vejen dertil har været for lang, så vi har imødekommet hans ønske om at tage til Middelfart og ønsker ham alt held og lykke, siger Kolding IF’s tekniske chef, Frederik Lund.

I Middelfart har man jagtet en forsvarsspiller i dette transfervindue, og derfor er tilgangen af Simon Trier velset.

– Vi har været på markedet efter en forsvarsspiller her i vinterpausen, og Simon har stået øverst på listen hos os. Simon passer perfekt ind i vores nuværende trup og byder ind med en masse rutine fra NordicBet Ligaen og toppen af 2. division. Simon er træningsparat og ærgerrig og vil være med til at løfte niveauet til både træning og kamp fra dag et. Vi havde allerede fornøjelsen af at have Simon Trier med i vores første træning i går, og det så lovende ud, siger Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen.

Simon Trier ser frem til at tørne ud for Middelfart, der ligger nummer fire i 2. division.

– Det var tid for mig til en ny udfordring i mit fodboldliv, og timingen for et skifte var perfekt nu. Jeg har fulgt Middelfarts flotte sæson i 3. division sidste år samt et flot første halvår i 2. division og ser frem til at være en del af det i et spændende forår. Jeg har haft nogle gode snakke med klubben i de seneste uger, og for mig har der ikke været den store tvivl om, at Middelfart skulle være næste destination for mig. Nu glæder jeg mig til at komme i arbejdstøjet og ser frem til en god opstart med mine nye holdkammerater, forklarer Trier.

Tilgangen er Middelfarts tredje i dette transfervindue. Tidligere har de fået tilgang af Mads Hansen og Mikkel Hyllegaard på lejeaftaler fra Sønderjyske