Fredag aften spillede Middelfart 1-1 på udebane mod FA 2000 i 2. division. Med det uafgjorte resultatet Middelfart nu ubesejret i seks kampe.

Efter en lun september, var det lavet om på Frederiksberg. Det rigtige efterårsvejr var kommet til syne, men det ændrede ikke på, at Middelfart satte sig på kampen fra start. Middelfarterne havde traditionen tro ikke lavet noget om i startformationen, og fra start satte Kristoffer Johansens mandskab sig på kampen.

I starten bød Malthe Boesen og Peter Kristensen sig til, men ind kom bolden ikke. I det 32. minut fik Jonathan Kjær chancen, men hans forsøg gik forbi mål.

Med tre minutter tilbage af første halvleg fik Middelfart hul på bylden. Det skete, da Boesen med et kraftfuldt skud sendte bolden i kassen til 1-0.

Længe lignede det, at kampen ville ende 1-0 til gæsterne fra Vestfyn. Middelfart kunne ikke få bolden det sidste stykke over stregen, selvom der var nærgående forsøg til både Malthe Boesen og Marcus de Claville.

Ind kom bolden ikke, og i stedet kunne FA 2000 udligne til 1-1. Efter en clearing af Middelfarts forsvar, havnede bolden hos Hamid Khalidan i det 82. minut, og topscoreren fra FA 2000 endte med at blive kampens sidste målscorer.

Med det uafgjorte resultat er Middelfart fortsat på tredjepladsen, men de kan blive overhalet, hvis FC Roskilde vinder over Esbjerg.