FHK er snublende nær ved at sikre sig andenpladsen i grundspillet. Den er dog ikke sikret endnu, og selvom meget skal gå galt, så vil Gudmundur Gudmundsson ikke lægge sig fast på, at FHK ender på andenpladsen.

FHK mangler at sikre sig ét point for at være sikker på andenpladsen i grundspillet, og med tre kampe tilbage, ser det mere end godt ud i den henseende. Gudmundsson jubler dog ikke endnu.

– Jeg kommer ikke til at tale om det før det er sikkert. Vi skal sikre os andenpladsen, og så må vi tage det derfra, siger Gudmundsson.

Han var stolt over præstationen mod Aalborg i søndagens kamp, som endte 32-32.

– Vi spillede en rigtig flot kamp. Vi er skuffede over, at vi ikke vandt, da vi førte, men vi fik kæmpet os tilbage fra at have været bagud med fire mål, og vi spillede lige op med Danmarks bedste hold, der lige har kvalificeret sig til Champions League-kvartfinalen. Det er meget flot; det er et af Europas bedste hold, forklarer Gudmundur Gudmundsson.

Skanderborg AGF, som FHK møder, har sit at kæmpe med. De ligger på tiendepladsen, fem point fra op til ottendepladsen, med tre kampe tilbage, og ser dermed ikke ud til at komme i slutspillet, som det ellers har været tilfældet i de seneste par sæsoner.

Senest har de slået TTH Holstebro med 25-19, men der skal noget af en slutspurt til, og gummiarme til hos de øvrige hold, hvis Skanderborg AGF skal i slutspillet.

Der er kampstart mellem Skanderborg AGF og FHK klokken 20:00.