FTC A/S, en førende udbyder af brændstofteknologiløsninger og nødstrømsanlæg, fejrerstolt sit 25-års jubilæum. For at markere denne betydningsfulde milepæl inviterer vi vores samarbejdspartnere, kunder og venner til en jubilæumsreception den 28. juni fra kl. 12.00 til 16.00 på Restaurant Marsvinet i Middelfart.

– Marichen og Bent Frandsen stiftede for 25 år siden FTC A/S og har siden etableringen har FTC A/S været dedikeret til at levere innovative brændstofteknologiløsninger til vores kunder over hele verden. Vi er stolte af vores arv og de resultater, vi har opnået sammen med vores samarbejdspartnere gennem årene, skriver selskabet i en pressemeddelelser og fortsætter:

– Receptionen vil være en lejlighed til at fejre vores succeser, reflektere over vores rejse og takke dem, der har været en del af vores historie. Gæsterne vil have mulighed for at netværke, nyde lækker mad og drikke, og deltage i en ceremoni, hvor vi ser tilbage på vores højdepunkter og ser fremad mod fremtidige muligheder.

Udover FTC A/S 25 års jubilæum fejres direktør Martin Frandsen 10 års jubilæum også.

– Vi opfordrer alle venner af huset til at deltage og være en del af denne festlige lejlighed. Vi ser frem til at fejre vores 25-års jubilæum med jer alle, lyder det fra FTC A/S.