Der blev festet igennem til den lyse morgen, da FHK’s DM-sølvvindere blev hyldet i Fredericia efter hjemkomsten fra Aalborg. Hyldesten fortsætter på tirsdag, når der er rådhuspandekager til spillerne, og byen er inviteret til at tage del i det.

Der ventede et sandt menneskehav, da FHK’s spillerbus ankom til J.B. Nielsens Plads omkring klokken 22:10 lørdag aften. Turen gik videre ind i gården ved Urbania Street Food, hvor der var opsat en scene, hvorfra der blev holdt taler.

adp-as.dk

En af talerne var klubbens formand, Bent Jensen, der sagde følgende:

– Det er en fornøjelse at stå heroppe, og dem bagved skal have hele byens hyldest. Jeg starter med at sige, uden jer som fans, jeres utrættelige opbakning hele vejen fra Jyllandsserien til i dag, og uden de byrådsmedlemmer, der er til stede nu og så en vision i at have en ny hal. En skrev engang en sang om, at vi er et land uden høje bjerge, men vi har faktisk to stjerner på holdet. Vi har holdet, der er den største chance, og vi har Gudmundur og hans trænerteam, sagde Jensen, inden den store forsamling råbte “Four more years” efter den populære Gudmundur Gudmundsson, der har en kontrakt frem til sommeren 2025.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Da talerækken var overstået, blev det annonceret, at der var gratis fadøl til alle i røde trøjer inde på Urbania Street Food, og så brød festen ellers ud, og der blev festet igennem efter en sæson, hvor FHK har leveret over alle forventninger med en grundspilsplacering som nummer to og en DM-sølvmedalje nu.

Hyldesten fortsætter tirsdag, hvor der klokken 17:00 er rådhuspandekager, og hele byen er inviteret til at komme og tage imod spillerne i den forbindelse. Det oplyser Fredericia Kommune.

– Så kom ned på Rådhuspladsen i Fredericia den 4. juni kl. 17.00, når vi hylder den flotte sølvmedalje og takker FHK for nogle gode og unikke sportsoplevelser, står der blandt andet i Facebook-opslaget.

https://xn--fkr-1na.dk/

Læs også