Danmark vandt 28-27 mod Sverige efter en dramatisk afslutning med et annulleret mål til begge hold.

Der var lagt op til et brag af de helt store, da Danmark og Sverige mødtes, og det blev der levet op til. I første halvleg spillede begge hold i et forrygende tempo, og det slap Danmark bedst fra.

Fra stillingen 12-12 trak Danmark fra og endte med at gå til pause foran 17-15 efter, at bagkæden med Simon Pytlick, Mikkel Hansen og Mathias Gidsel.

I anden halvleg var Danmark længe i kontrol, men det endte med at blive tæt og dramatisk. Det startede i Danmarks sidste angreb, hvor Sverige kom i undertal grundet en udvisning. Danmark kørte bolden rundt, men gik ikke efter mål, og armen blev derfor løftet af det tjekkiske dommerpar.

Bolden havnede hos Magnus Landin, som scorede, men så brød fanden løs. Svenskerne ville have gennemset målet, og udefra set var det uforståeligt. Dommerne gik med til det, da de må tjekke kampafgørende hændelser i de sidste 30 sekunder.

Efter lang tid fandt de frem til, at Danmark brugte for mange afleveringer. Dermed blev Danmarks mål til 29-27 annulleret, men dramaet sluttede ikke der. I sidste sekund fik Sverige annulleret et mål for overtrådt, og dermed vandt Danmark kampen 28-27 og er nu to point foran Sverige.