I går var der ekstra god stemning i Panorama Biografen i både Fredericia og Middelfart, hvor 215 spændte børnefamilier havde fundet vej til biograferne for at overvære EM-kampen mellem Danmark og Slovenien. Kampen, der endte 1-1, blev en uforglemmelig oplevelse for de unge fodboldfans, der havde en god dag i biografen.

Stemningen var høj, og forventningerne store, da børnene strømmede til biografens sale. De fleste havde iført sig Danmarks landsholdstrøjer, og jubelbrølene kunne høres, da kampen endelig gik i gang. Børnene var engagerede og ivrige efter at heppe på de danske spillere, og det var tydeligt, at de var helt med på både spændingen og dramaet i kampen.

Selvom kampen endte uafgjort med 1-1, var der ingen tvivl om, at børnene havde en fantastisk tid. De havde forberedt sig godt med flag, trøjer og masser af energi, som de udløste i takt med kampens højdepunkter. Og selvom sejren til Danmark udeblev, var det de mange små oplevelser og det fælles fællesskab, der gjorde dagen speciel.

– Vi har før inviteret til fodbold i vores biografsale, og det er altid populært. For os handler det om at gøre noget for familierne i den sammenhæng, og det er jo fantastisk, at vi kunne melde udsolgt i Middelfart og samtidig have mange på lægterne i Fredericia også, siger indehaver Helle Broen og slutter:

– Vi havde en god dag, selvom mange godt kunne ønske sig et bedre resultat, men det var en god dag, og der blev heppet, klappet og hjulpet, da Christian Eriksen scorede til 1-0.