I 2000 stak Visens Skib for første gang til søs, og i år vil fribytterne på Visens Skibs sommertogt 2022 for sidste gang give gratis koncert på havnen i den blå time – som altid i humoristisk sam- og modspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne.

Visens Skibs traditionsrige sommertogt besøger hver dag en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser, medmindre vejret eller andre forhold forhindrer, at vi overhovedet kan nå frem til næste havn eller medfører, at Visens Skib ikke underholde udendørs med et ubeskyttet PA-anlæg.

I år kan heller ikke nye mutationer af corona og krigsgale despoter lades helt ude af betragtning som en mulig hindring for, at man kan gennemføre Visens Skibs sidste sommertogt som planlagt.

Med dette forbehold ser Visens Skib dog håbefuldt frem til en forhåbentlig usædvanlig fredelig og solbeskinnet dansk sommer med meget sang og musik på havnekajerne. Medbring godt humør, sangglæde og stole samt tæpper og paraplyer, hvis kulde eller regn truer.

Visens Skib er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en turné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande. Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat.

Mere om Visens Skib kan findes på hjemmesiden www.visensskib.dk og på Youtube: