Vejle var foran 1-0 mod Brøndby, men endte med at tabe 2-1.

Vejle leverede en solid første halvleg og formåede generelt at matche et Brøndby-hold, der var ramt af fravær af nøglespillere som Daniel Wass og Nicolai Vallys. Tidligt i kampen blev Vejle tildelt flere dødbolde, og efter cirka ti minutter begik den græske angriber Dimitrios Emmanouilidis et straffespark ved at røre bolden med hånden. Japanske Yuito Suzuki, som trådte til i fraværet af Ohi Omoijuanfo og Wass, skød dog bolden på overliggeren, og dermed udnyttede Brøndby ikke deres spillemæssige overtag i begyndelsen.

Brøndby havde en gylden mulighed for at komme foran tidligt i kampen, men Suzuki missede straffesparket ved at ramme overliggeren. Vejle spillede ikke defensivt, men satsede i stedet på hurtige omstillinger. Efter en halv time fik German Onugkha bolden i nettet, men målet blev annulleret efter VAR-gennemgang, da han åbenlyst havde skubbet Jacob Rasmussen ind i Brøndby-keeperen Patrick Pentz.

I stedet kom Vejle foran 1-0 efter 40 minutter, da Brøndby-kaptajn Josip Radosevic mistede bolden, hvilket gav Musa Juwara mulighed for at spille den dybt til Emmanouilidis, som iskoldt scorede sit første sæsonmål. Kort før pausen ramte Brøndby-stopperen Rasmus Lauritsen overliggeren, men Brøndby måtte vente til anden halvleg for at få udbytte af deres pres.

I anden halvleg satte den norske wingback Sebastian Sebulonsen et markant præg på kampen efter at være blevet indskiftet. Først assisterede han Mathias Kvistgaarden til en nem udligning til 1-1, og kort efter scorede Sebulonsen selv til 2-1 med et hårdt, fladt skud efter en hjørnesparkskombination med Kvistgaarden.

Brøndby vendte kampen på hovedet, men mistede hurtigt kontrollen. Vejle tilspillede sig flere gode chancer for en udligning i kampens sidste halve time. German Onugkha og Denis Kolinger havde de bedste muligheder, men begge fejlede, da de skulle afslutte.