I ugens løb har der været flere utraditionelle krimiepisoder, der er bragt i AVISEN. Læs blandt andet historien om en mand, der nægtede at forlade et jernbanespor, en ung mand der blev ført væk i en DNA-dragt og ikke mindst en større politiaktion, hvor anmeldelsen gik på, at der var set en mand med en pistol.

Ugen startede med en af de mere utraditionelle sager. Vicepolitikommissær Mikkel Ross kunne mandag berette om, at en 51-årig mand fra Sakskøbing nægtede at forlade et jernbanespor i Fredericia. Han blev derfor sigtet for at overtræde jernbaneloven. Læs hele historien her.

AVISEN fik i sidste weekend et tip om en hændelse i Fredericia, der ikke var nævnt på den daglige pressebriefing. Kommunikationskonsulent hos Sydøstjyllands Politi, Vibeke Sørensen, kunne mandag bekræfte, at en ung mand var blevet anholdt og sigtet for ulovlig besiddelse af peberspray. Vidner oplyser til AVISEN, at den unge mand blev ført ud fra en baggård iført en DNA-dragt, og blev eskorteret hen mod et område, hvor en politibil og en ambulance holdt klar. Læs hele historien her.

Det traditionelle folkemøde på Bornholm er i gang, og i den forbindelse er der en del mennesker i Allinge. Onsdag klokken 15:30 fandt der en usædvanlig hændelse sted. En 29-årig mand fra København modsatte sig en anholdelse, endte i tumult og bed en betjent. Læs hele historien her.

Natten til torsdag blev en kvinde i 40’erne vækket i hendes hjem på Dannevirkevej i Fredericia. En mand var i færd med at bryde et vindue op, og kvinden konfronterede derfor manden, som svarede: “Du har en time til at flytte ud af mit hus.” Manden stak efterfølgende af, men blev sidenhen anholdt og sigtet for indbrudsforsøg. Læs hele historien her.

Torsdag omkring 11-tiden var der en større politiaktion på Nymarksvej i Fredericia. En anmelder havde angiveligt set en mand gå rundt med en kniv, og der kom derfor et større politiopbud i området. En Mercedes fik gennemrodet motorrummet, en lejlighed blev set igennem og baggårde blev ledt igennem, men intet blev fundet og aktionen blev derfor afblæst. Læs hele historien her.