Vi bringer her de væsentligste krimihistorier, som vi har udspillet sig i ugens løb.

Fyns Politi anholdt torsdag den 3. august 2023 kl. 16.15 en 51-årig mand på en adresse i Søndersø. Manden er anholdt og sigtet for drab på en 39-årig mand.

En ambulance med udrykning satte uheldigvis en kædereaktion i gang, der resulterede i et sammenstød mellem to bilister. Heldigvis var der ingen personskader, kun materielle skader.

Et par i slutningen af deres 30’ere i Kolding skabte ufrivillig forstyrrelse torsdag aften. Deres højlydte, intime stund skabte gener for både beboere og forbipasserende i området.

En alvorlig trafikulykke fandt i går torsdag kl. 09.52 sted på Vejle Landevej ud for Kongsted, Fredericia. Uheldet involverede to varebiler, den ene fører var alvorligt tilskadekommen og fastklemt i sin bil.

Den nylige voldsepisode under Streetfood Festival i Kolding, er kommet et skridt nærmere en opklaring. Vicepolitikommissær Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi bekræfter, at et par har henvendt sig med oplysninger om hændelsen.

Røgskyer ses højt på himlen og dele af Fredericia Havn og centrum er fyldt med røg og lugten af brand. Det er en ejendom på Hannnerup Engvej i Fredericia, der står i flammer.