Middelfart Boldklub og cheftræner Anders Jensen er blevet enige om at ophøre samarbejdet efter godt 19 måneders ansættelse. Anders Jensen gør sæsonen i 3. division færdig, hvorefter han fratræder jobbet.

Anders Jensen var tæt på at fuldføre det helt store comeback i 2. division sidste forår, hvilket glippede i sidste runde. I denne sæson er det blevet til en suveræn oprykning og førsteplads i 3. division.

– Efter oprykningen kom på plads har vi sammen med Anders evalueret sæsonen og samarbejdet generelt. Vi har været glade for Anders og resultaterne, men vi er sammen med Anders blevet enige om at det er bedst at samarbejdet ophører. Vi har meget at takke Anders for. Han har bygget et stærkt og solidt fundament i Middelfart Boldklub sammen med staben og spillertruppen. Anders Jensen afleverer Middelfart Boldklub i en markant bedre sportslig forfatning, end da han tiltrådte. Vi fik præcis hvad vi søgte, da vi ansatte Anders. Anders er en dygtig træner, som har bevist, at han har fortjent chancen for et trænerjob på en højere hylde end både 2. og 3. division. Arbejdet med at finde Middelfart Boldklubs nye cheftræner er i fuld gang, og i samarbejde med den øvrige stab er vi sporet godt ind på, hvordan profilen skal være, fortæller sportschef Søren Godskesen.

Hovedpersonen selv føler, a han har udfyld arbejdsopgaven, nemlig at få stabiliseret Middelfarts hold og få de tilbage i 2. division.

– Jeg har været glad for min tid i Middelfart og glad og taknemmelig for samarbejdet med stab og spillere. Vi nåede næsten i mål med det helt store comeback i sidste sæson, og i denne har vi domineret 3. division fra start til slut. Jeg har virkelig været imponeret over spillertruppens fokus i denne sæson. Jeg skal nu på udkig efter mit næste trænerjob og glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for mig. Jeg er glad for at kunne aflevere Middelfart Boldklub et godt sted og er meget tilfreds med det aftryk, jeg har fået sat på klubben, siger Anders Jensen.