Kasper Christensen skal til næste sæson være cheftræner i GOG, og nu har den sydfynske klub offentliggjort, at Christensens assistent bliver Rasmus Bertelsen, som han har en fælles fortid med.

Tidligere er det blevet offentliggjort, at Kasper Christensen blev købt fri af Ikast Håndbold for at tiltræde i GOG til sommer, og nu er trænerkabalen på Sydfyn gået op.

Det betyder, at Kasper Christensen får Rasmus Bertelsen som assistent. Tilbage i 00’erne spillede de to sammen som aktive i Fredericia Håndboldklub, og i SønderjyskE har de også en fælles fortid. Christensen var assistent, mens Bertelsen stadig var aktiv.

Den dag i dag er Rasmus Bertelsen assistenttræner i 1. divisionsklubben Grindsted, men til næste sæson tager han skridt op ad rangstien.

– GOG er jo en helt særlig klub i dansk håndbold, så da jeg blev kontaktet af Kasper Christensen om at komme med som assistenttræner, kriblede det med det samme i maven. Jeg kunne bare mærke, at det var så stor en chance, at det kunne jeg ikke sige nej til, siger Bertelsen og fortsætter:

– Jeg har spillet mod GOG mange gange, også da de lå i den næstbedste række og kæmpede for oprykning. Og så har jeg spillet med flere af de store profiler fra GOG. Både Peter Henriksen, Kasper Nielsen og Søren Haagen. For mig er det en helt særlig klub.

Civilt arbejder Rasmus Bertelsen hos medicinalvirksomheden 2care4 i Esbjerg, men til sommer går han ned på halvtid for at kunne have fokus på GOG.

– Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver utrolig spændende at skulle være med til at få sat et slagkraftigt GOG-hold op til den kommende sæson. Og så tager jeg da også gerne en af de berømte guldfester i Gudme. Det går vi da efter, slutter Rasmus Bertelsen.