Den tidligere spiller i Fredericia Håndboldklub, Kasper Christensen, kan være på vej til GOG. TV 2 SPORT erfarer, at Christensen, der pt. er træner for kvindeholdet, Ikast Håndbold, er højt på fynboernes ønskeliste, og der er forhandlinger mellem klubberne.

I slutningen af 00’erne spillede Kasper Christensen for FHK, og var i den forbindelse også sælger for klubben. Spillerkarrieren endte Christensen med at stoppe i Tønder, og siden har han haft flere forskellige trænerjobs, og for år tilbage, da FHK lå i divisionerne, var han i spil til et trænerjob i FHK.

Trænerkarrieren startede Kasper Christensen i TM Tønder i 2013, og frem til sommeren 2015 var han i klubben, hvor han indstillede karrieren. Derefter gik turen videre til SønderjyskE, hvor han var assistenttræner i to år, inden han fik ansvaret som cheftræner fra 2017 og frem til 2020.

Herefter fik Kasper Christensen tilbuddet om at komme til kvindeklubben Ikast Håndbold, hvor han har været siden, men nu kan Christensen være på vej tilbage i herrehåndbolden.

TV 2 SPORT erfarer, at der pt. er forhandlinger mellem GOG og Ikast om en overgangssum for Kasper Christensen, der har kontrakt med midtjyderne frem til sommeren 2026.

Det kan GOG dog ikke vente på, da de vil have fundet en permanent cheftræner fra sommeren 2024, efter at de tidligt i sæsonen fyrede Ian Marko Fog og ansatte Mikkel Voigt, Thomas Brandt og Kasper Jørgensen som en løsning for resten af sæsonen.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg forholder mig til, at jeg har en aftale med Ikast til 2026, siger Kasper Christensen til mediet.

Ingen af de to klubber har heller ikke nogen kommentar.