Middelfart Sejlklub har genoptaget deres traditionsrige sommercamp for unge sejlentusiaster i uge 26 på Marinaen i Middelfart. I år lover de en uge, der sprudler med aktiviteter både i, ved og på vandet. Campen, der er åben for elever fra 4. til 6. klasse, stiller ingen krav om tidligere erfaring, og det er ikke nødvendigt med et klubmedlemskab for at deltage.

Samuel Lundsfryd Jensen, der har KlartSkib Bådservice og som er koordinator for sommercampen, glæder sig lige så meget som børnene.

– Vi ser frem til en uge, hvor børnene virkelig kan mærke bølgerne under sig, for vi planlægger at være på vandet næsten hver dag. SUP-sejlads bliver en stor del af det, da det er en fantastisk måde for børnene at lære balance og styring på, samtidig med at de har det sjovt. Vi har også en speciel dag planlagt på torsdag, hvor vi håber at kunne sejle hele vejen ud til revet. Det bliver uden tvivl en spændende og lærerig oplevelse for dem alle, siger han.

Alt det nødvendige udstyr, lige fra redningsveste til sejl, vil blive leveret af klubben, hvilket gør det nemt for børnene at deltage og koncentrere sig om det sjove – nemlig at være på vandet. Sommercampen, som strækker sig fra i morgen mandag til fredag i uge 26, fra kl. 10 til 16 hver dag, koster kun 500 kr. for alle fem dage.

Sommercampen hos Middelfart Sejlklub er ikke noget nyt. Den har været en elsket begivenhed i mange år, og den nostalgiske charme af lejren har en særlig plads i lokalsamfundets hjerte. Med aktiviteter som skattejagt i sørøverbadet, som har været et hit blandt de unge sejlere, har lejren altid været mere om sjov og hygge end om konkurrence.

– Det har aldrig været en kapsejlads. Det handler om at lære og opleve glæden ved vandet, og mest af alt, om at have det sjovt sammen, understreger Samuel.

Middelfartavisen vil være på stedet en af dagene for at dække sommercampen, hvilket giver en unik mulighed for at se børnene i aktion på vandet og måske endda prøve nogle af aktiviteterne selv.