Om ca. en lille måned sættes den 34. Strib Vinter Festival i gang, og der er stadig billetter til salg.

I år bliver det uden Corona begrænsninger, men Festivalen følger naturligvis de gængse retningslinjer.

Som noget helt nyt i år, opfylder festivalen et længe næret publikumsønske om buskørsel imellem festivalen og Middelfart Station, såvel som kørsel fra Ejby, Nr. Aaby og Kauslunde.

På Festivalens spritnye hjemmeside www.strib-vinterfestival.dk kan man fordybe sig i musikprogram og alt det andet der er at opleve på Festivalen. Store anerkendte navne som The Savage Rose, Alberte Winding, TV aktuelle Dreamers’ Circus, irske Goitse og skotske Fourth Moon pryder plakaten, men adskillige navne fra vækstlaget af den unge danske folk-scene er også værd at lægge mærke til.

Man kan få sig en ganske gratis musikoplevelse på Festivalens CaféScene, hvor der spilles koncerter fra morgen til nat.

Caféscenen er en fastnaglet tradition i Strib, hvor adskillige bands og solister hvert år står i kø for vise hvad de kan. Vi vælger selvfølgeligt de bedste og mest talentfulde ud, så kvaliteten fejler absolut ingenting.

De ca. 20 solister og bands spiller uden honorar men er glade for muligheden for at spille foran et lyttende, kritisk og stort publikum.

Resultatet kan blive, at de bedste redder sig en kontrakt og en plads på hovedprogrammet på efterfølgende Festivaler, ligesom tilfældet er i år for ikke mindre end fem bands: MOLDE, Kasper Buch, Stine Klingsten, Downtown Dynt og The Midnight Special.

Det fuldstændige CaféScene program kan læses på hjemmesiden fra fredag den 20. januar.

Børnekoncerten for de mindste lørdag formiddag, også på CaféScenen, er ligeså gået hen og blevet en tradition.

Det vælter ind med børn, forældre og bedsteforældre som sidder klar i den tætpakkede Café når koncerten starter kl. 10.45.

I år er det duoen Rune og Maria fra København der underholder de små i de tre kvarter koncerten varer.

”Den Irske Pub” med Denis McLaughlin på scenen som faktisk har 25 års jubilæum i år, er tradition og et ”MUST visit” for mange der lige skal nyde en mørk øl eller en Irsk Kaffe inden de går hjem og sover.

Strib Vinter Festival løber af stabelen den 9. til 12. februar.