Middelfart Boldklub var tæt på at sikre sig oprykning fra 3. division, men et straffespark fire minutter før tid gav FA 2000 en udligning og dermed forsinkede Middelfarts oprykningsfest. Med en sejr i dagens kamp havde Middelfart været sikker på oprykning allerede nu, men i stedet må holdet vente med at poppe champagnen frem til på lørdag, hvor de møder VSK Aarhus på Middelfart Stadion.

Middelfart fik en planmæssig fordel, da Marcus de Claville bragte holdet i front efter 66 minutters spil. Det så længe ud til, at det ene mål skulle være nok til at sikre de tre point og dermed oprykningen.

Men fire minutter før tid blev FA 2000 tildelt et straffespark, som Hamid Husni Khalidan omsatte til en scoring og dermed skabte spænding i kampen. Middelfart forsøgte i de sidste minutter at finde en afgørende scoring, men det lykkedes ikke, og kampen endte 1-1.

Med seks spillerunder tilbage i sæsonen har Middelfart på førstepladsen i 3. division oparbejdet et solidt forspring på 16 point ned til VSK Aarhus på tredjepladsen