Han har tager Fredericia Håndboldklub med storm, og allerede nu har Evgeni Pevnov forlænget aftalen med klubben frem til sommeren 2026.

Han har vundet FHK-fansenes hjerter.

Den 34-årig tyske stregkæmpe, Evgeni Pevnov, har fra dag ét gjort en forskel spillemæssigt for FHK, og med sin spillestil er han blevet en fanfavorit allerede nu. Sportsligt er det hidtil blevet til 48 mål i ligaen for FHK, som Pevnov nu har bundet sig til frem til sommeren 2026.

– Han er faldet utrolig godt til i FHK, hvor han er en klippe både på og udenfor banen. Pevnov er en meget dygtig stregspiller, som har været med til at løfte niveauet spillemæssigt for os, og derfor lå det lige til højrebenet at udnytte optionen i kontrakten til at forlænge med yderligere en sæson, siger administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen.

Udover det spillemæssige, som Pevnov har bidraget med, har han også taget ansvar på sig fra dag ét.

– Det er tydeligt, at Pevnov har spillet i Bundesligaen, hvor der stilles store krav. Han har en meget professionel tilgang til tingene. Uanset om det er træning eller kamp, så skinner det igennem, at han vil det her 110 procent. Han er også god til at tage sig af de yngre spillere på holdet, hvor han kan bidrage med sin store erfaring, siger Thomas Renneberg-Larsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Den 34-årige stregspiller kalder det naturligt, at han har forlænget aftalen med FHK.

– Jeg er virkelig glad for at være her. Vi har talt om forlængelsen igennem 2-3 måneder, da vi havde muligheden for at tilføje endnu et år til kontrakten. Min familie og jeg har det godt i byen, så det var naturligt for mig at underskrive en ny aftale, siger Pevnov.

Det er første gang for Evgeni Pevnov, at han spiller i en udenlandsk klub. Det var en oplevelse han gerne ville have i sin håndboldkarriere.

– Det er noget vi gerne ville prøve som familie, og for mig som håndboldspiller. Derfor er det også vigtigt for mig, at min familie har det godt her, og det er tilfældet. Børnene går i en god børnehave, og jeg er glad for at have fået chancen for at spille håndbold i Fredericia, forklarer Evgeni Pevnov.

Et af Fredericia Håndboldklubs mål for denne sæson er at kvalificere sig til at spille europæisk håndbold til næste sæson. Det mål håber Pevnov at opfylde.

– Vi talte før sæsonen om, at vi skal være omkring top-3, og målet er det samme nu, men der venter os et svært program i februar med mange kampe. Så vi skal holde fast, og være klar til hver kamp. Vi vil alle gerne ud at spille europæisk, og det kræver hårdt arbejde, og gør vi det så godt, at det lykkes, vil det være en ære for os, siger Evgeni Pevnov.

Pevnovs oprindelige aftale med FHK løb frem til sommeren 2025, men nu har parterne udnyttet en option til at forlænge aftalen med yderligere en sæson.