Foreningen GUF i Strib gentager succesen fra 2022 og arrangerer sommerkoncert på Strib Bådehavn i samarbejde med SuperBrugsen Strib og Strib Bådeklub.

En særdeles velbesøgt havneplads i 2022 gav os blod på tanden og lyst til at gentage arrangementet i 2023 fortæller GUF formand Jørgen Rahbek.

Pladsen åbner kl. 17.00 og musikken spiller fra kl. 18.30 til 22.00.

Der er GRATIS adgang for alle. Man møder bare op og finder sig en plet på pladsen. – Gerne med en medbragt festivalstol eller et tæppe under armen.

Det bliver hygge og fest for både børn og voksne. Bl.a. med vandaktiviteter og boder med mad og drikke + andre lækkerier som SuperBrugsen finder på. Man behøver ikke at gå sultne eller tørstige hjem.

Og hvem spiller så? –

Første navn på plakaten er den lokale duo Støjberg – Rauff som spiller kl. 18.30 – 19.30.

Parret, Louise Støjberg og Martin Rauff, fremfører fortællinger, som både rummer link til amerikansk og skandinavisk folkemusik og til den rock og blues de to har haft med sig siden ungdommen. Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig.

Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger’ i 2017.

Det næste band, De Gyldne Drenge spiller kl. 20.00-22.00.

Siden 2003 har De Gyldne Drenge rejst landet rundt og spredt det gode budskab om alkoholens mange glæder og utroskabens velsignelser. Emner som i rigt mål bliver behandlet i de mange tekster, der alle stammer fra det store musikalske forbillede – ”De Gyldne Løver” og deres navnkundige sangkatalog, f.eks. Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved Haw’et – o.s.v. o.s.v.

Der kan læses mere om de musikalske indslag på www.guf-strib.dk.