Middelfart Kommune har haft en begivenhedsrig weekend med flere episoder af hærværk og tyveri. Den mest opsigtsvækkende hændelse fandt sted foran Cafe Razz på Havnegade, hvor et voldsomt slagsmål brød ud natten til fredag. Videomateriale hjalp med at identificere tre gerningspersoner.

Seriehærværk på biler i Basunen
Den 23. juni blev 7-8 biler udsat for hærværk på Basunen i Middelfart. Gerningsmanden affyrede fyrværkeri, hvilket resulterede i brændt lakskader på bilernes tage og kølerhjelme. Anmelderen fandt stumper af fyrværkeri på jorden.

Hærværk på varebiler
Flere episoder af hærværk på varebiler blev rapporteret:

  • Hans Bangsvej: Den 22. juni blev en varebil udsat for hærværk, hvor højre forreste trekantrude blev knust med en ukendt genstand.
  • Algade: Samme dag blev en anden varebil ramt. Her blev venstre siderude knust, og et handicapskilt blev stjålet.

Tyveri af nummerplader
Den 21. juni blev begge nummerplader stjålet fra en personbil på Mølleløkken i Middelfart.

Slagsmål foran Cafe Razz
Den 21. juni kl. 00:12 opstod der slagsmål foran Cafe Razz på Havnegade. På baggrund af en videooptagelse af hændelsen lykkedes det politiet at identificere tre gerningspersoner, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Indbrud i Nørre Aaby
Den 23. juni kl. 14:50 blev der rapporteret om et indbrud på Bøgevej i Nørre Aaby. En dør var brudt op, men der blev umiddelbart ikke stjålet noget.