Middelfart oplever for tiden en bølge af hærværk på biler, hvor flere borgere har anmeldt knuste ruder og skader på deres køretøjer, oplyser Fyns Politi. De seneste hændelser er sket i Teglgårdsvej, Teglgårdsparken og Havnegade.

Den første hændelse fandt sted den 6. april på Teglgårdsvej i Middelfart, hvor hærværket blev anmeldt kl. 15.00. Gerningspersonen har slået ruderne itu på en bil ved hjælp af en ukendt genstand. Både bagruden og de to venstre sideruder blev knust i denne episode.

Samme dag, den 6. april, blev der anmeldt endnu en episode af hærværk i Teglgårdsparken. Her blev det anmeldt kl. 07.30, at den forreste venstre siderude på en bil var blevet knust med en ukendt genstand. Der er endnu ingen oplysninger om, hvorvidt der er tale om den samme gerningsperson i de to episoder.

Den tredje hændelse skete den 7. april på Havnegade i Middelfart, hvor der blev anmeldt hærværk kl. 18.45. I denne episode blev en rude i en sort personbil knust med en ukendt genstand. Ligesom i de to tidligere episoder er der ingen oplysninger om gerningspersonens identitet.

Det er endnu uklart, om der er en sammenhæng mellem de tre episoder, og politiet efterforsker sagen for at finde spor og eventuelle gerningsmænd.

Politiet opfordrer alle, der har set noget mistænkeligt eller har oplysninger om gerningsmændene, til at kontakte dem.