Efter 3,5 år i klubben stopper Morten Olsen med øjeblikkelig virkning i GOG.

Ifølge flere medier, heriblandt B.T. har der været en kontrovers mellem holdkammeraten Emil Madsen og Morten Olsen, og nu ser det ud til, at det har møntet ud i samarbejdetmellem Olsen og GOG stopper pr. dags dato.

– Vi har truffet en beslutning om, at gå hver til sit, da det er det bedste for holdet og for klubben. Hvis man ikke har 100% tillid til hinanden, kan man ikke have et ordenligt samarbejde, og selv om det er en beklagelig situation, er det en nødvendig beslutning, som jeg har fuld opbakning til fra bestyrelsen, for at alle parter kan komme videre, udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Morten Olsen spillede som ungt talent i GOG og vendte tilbage til Sydfyn i 2020 efter en lang karriere i udlandet. Den tidligere landsholdsspiller har en stor andel i den succes, som GOG har opnået de seneste tre sæsoner med to danske mesterskaber og to pokaltitler.

– Jeg har haft en god tid i GOG, men nu er det tid til at vores veje skilles. Jeg ser fremad og glæder mig til det næste, der venter, lyder det fra Morten Olsen, der har sagt farvel til holdkammeraterne efter onsdagens Champions League-sejr over Porto.