Café K, et hjertevarmt knudepunkt for fællesskab og lækre sandwich-oplevelser, har efterhånden glædet flere generationer med mundvandsdrivende sandwich i Fredericia. I anledning af snart 25 års jubilæum annoncerer den populære sandwichbar, at IGGYs forventes åben, i Middelfart, torsdag den 8. februar 2024.

Café K har langet sandwich over disken gennem årene, og mange af kunderne igennem årene går igen. Nu vil de begynde en ny æra i Middelfart med åbningen af IGGYs.

Café K har været en af bannerførerne for højkvalitets fast-food i Fredericia, og dette har afspejlet sig i bedømmelserne på Wolt, som åbnede i Fredericia i 2023. Café K har nemlig, i Fredericia, Middelfart og omegn, modtaget de højeste anmeldelser fra værdsatte kunder, med hele 9.4 stjerner ud af 10.

I samme stil, som Café K har oparbejdet i Fredericia gennem mere end 20 år, slår IGGYs dørene op og er klar til at lange friske sandwich over disken.

– Tak til vores kunder, der har gjort Café K til det, det er i dag. Vi ser frem til at skabe mange flere minder med jer på IGGYs i Middelfart, siger manager Nicoline Hansen.

IGGYs slår dørene op i Østergade 24 i Middelfart.