Klokken 13:50 i dag blev en mand og en hund påkørt og dræbt ved Ejby Station. Fyns Politi bekræfter hændelsen og efterlyser nu oplysninger om de to afdødes færden i området.

Ifølge politiet var manden mellem 30 og 50 år gammel, omkring 180 cm høj, mørk i huden og iført en sort dunjakke. Den dræbte hund var mellemstørrelse og sort.

Identiten på manden er ikke fastlagt, og derfor er politiet ivrige efter at indsamle yderligere oplysninger om både manden og hunden og deres færden i området omkring Ejby Station. Øjenvidner eller personer med viden om sagen opfordres til at kontakte Fyns Politi.

Det er endnu uvist, hvad der præcist førte til personpåkørslen, og politiet arbejder fortsat på at klarlægge hændelsesforløbet. Det er også uklart, om der er tale om en ulykke eller en bevidst handling.

Ejby Station og togdriften i området blev midlertidigt påvirket af hændelsen, men er nu genoptaget. Rejsende skal dog forvente mindre forsinkelser som følge af efterforskningen.

Fyns Politi opfordrer alle med oplysninger om sagen til at kontakte dem på telefonnummer 114 eller via deres hjemmeside. Alle oplysninger behandles fortroligt og kan være med til at kaste lys over hændelsen og dens omstændigheder.