Den kendte danske fodboldspiller Pernille Harder vil afslutte sin tid hos den britiske storklub Chelsea, når den nuværende sæson er slut. Dette er blevet bekræftet af klubben i en officiel meddelelse på deres hjemmeside.

Harder sluttede sig til Chelsea for tre år siden, skiftende fra det tyske hold, Wolfsburg. På det tidspunkt var dette skift betragtet som det største i kvindefodboldens historie.

Gennem sin tid hos Chelsea har den danske angriber været et centralt medlem af holdet. Emma Haye, manager for Chelsea, er fuld af rosende ord for Harder, der nu planlægger at forlade holdet.

Pernille er blandt verdens bedste angribere, og hun har konstant demonstreret sine imponerende kvaliteter. Hun har altid stræbt efter succes for at nå til tops og hjælpe holdet med at vinde titler, udtaler Haye på klubbens hjemmeside. Det er stadig ukendt, hvor Harder vil fortsætte sin fodboldkarriere.

Interessant nok afslørede nyheder tidligere på dagen, at Harders svenske kæreste, Magdalena Eriksson, også vil forlade Chelsea. Det er endnu uvist om det dansk-svenske par vil fortsætte deres karriere i samme klub.

Harder, nu 30 år gammel, lavede sin debut på det danske landshold i 2009, og har siden optrådt 140 gange for Danmark. Hun har indtil videre scoret 70 mål for landsholdet, og planlægger at deltage i VM i Australien og New Zealand i løbet af sommeren.

Efter en skadespause på fem måneder, er Harder tilbage på banen denne forår. Selvom der har været bekymringer om hendes form, har hun gjort en stærk comeback.