Så er dagen endelig kommet, hvor landstræner Nikolaj Jacobsen besøger Fredericia for et inspirerende og underholdende foredrag i Erritsø Idrætscenter. Mere end 300 lokale fans ser frem til at tilbringe aftenen med den kendte håndboldpersonlighed, en aften der lover både indsigt og underholdning.

Der er håndboldfeber i Fredericia i disse dage efter, at klubben forleden sikrede sig en plads i semifinalen. Nu gæster landstræner Nikolaj Jacobsen byen, og det er også populært.

– Vi har glædet os længe til at høre Nikolaj Jacobsen. Rigtig mange har skrevet til os for et år siden, at de håbede, at vi kunne få ham til byen, så de kunne møde ham, og det er muligt i aften, fortæller Maj-Britt Andreassen fra Lecture.

Dørene til Erritsø Idrætscenter åbner kl. 18.30, og Nikolaj Jacobsen træder på scenen kl. 19.00. For dem, der endnu ikke har sikret sig en plads, er det stadig muligt at købe billetter på lecture.dk.

Siden 2017 har Nikolaj Jacobsen været landstræner for det danske herrelandshold i håndbold. Under hans ledelse har holdet triumferet med VM-guld i både 2019 og 2021 samt OL-sølv i 2021. Han blev også kåret som verdens bedste mandlige håndboldtræner af IHF i 2019. Jacobsen vil i sit foredrag dele anekdoter fra sin imponerende karriere, der strækker sig over mange år, fra hans tid som spiller i GOG og THW Kiel til hans succes som træner for Aalborg Håndbold og den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen.

Arrangementet er en enestående mulighed for at opleve en af håndboldens største profiler fortælle om sine erfaringer og refleksioner fra en lang og succesrig karriere. Det bliver en aften, der vil inspirere og underholde, uanset om man er håndboldentusiast eller blot interesseret i ledelse og personlig udvikling.

– Vi ser frem til at byde både Nikolaj Jacobsen og de mange håndboldfans velkommen til en uforglemmelig aften med et af Danmarks mest respekterede idrætsnavne. Så hvis du endnu ikke har sikret dig din billet, er der stadig chancer for at være en del af denne særlige oplevelse. Skynd dig over på lecture.dk og sikre din plads. Vi glæder os til at se dig i Erritsø Idrætscenter i aften, fortæller Maj-Britt Andreassen fra Lecture.

Sommerprogram er også på plads

Vlado Lentz i Erritsø Idrætscenter – Foto: AVISEN

Maj-Britt Andreassen fortæller også, at Vlado vender tilbage den 7. juni. Sidst han besøgte Fredericia, måtte Lecture melde udsolgt flere uger før.

– Der er ingen tvivl, at de foredragsholdere, som giver sig god tid til at mødes og tale med gæsterne er populære. Selvom Vlado var her for under et år siden, er der allerede solgt mange billetter. Hans beretninger om livet i politiet og på landevejene er også spændende, siger Maj-Britt Andreassen, der også løfter sløret for, at Carolyne Kaddu Rasmussen gæster Fredericia.

Foto: Jan Holbo Rasmussen

– Hun er af mange kendt som Melvin Kakoozas mor, og det er da også en rolle, som man ser hende nyde på tv. Men hun er så meget mere end det. Hun kommer til Fredericia med sit foredrag, HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN. En del af dem, der har købt billet har hørt hende før, og de fortæller os, at det er en stor oplevelse, så jeg håber, at folk vil tage godt imod hende, når hun er på “hjemmebane” i Fredericia, slutter Maj-Britt Andreassen.