Middelfart havde chancen for at sikre en tilbagevenden til 2. division på hjemmebane i forårssolen, men det blev ikke tilfældet. VSK Aarhus ødelagde festen ved at score kampens eneste mål efter 55 minutter, hvilket efterlod Middelfart-fans skuffede.

Med et uafgjort resultat kunne Middelfart have sikret deres opstigning, men med et 1-0 nederlag til VSK Aarhus, blev denne fejring aflyst. Dette var et knusende nederlag for Middelfart, der havde håbet på at fejre deres oprykning med deres hjemmepublikum.

VSK Aarhus, på den anden side, kunne juble. Med denne sejr indtager de andenpladsen i 3. division efter netop Middelfart, som trods nederlaget stadig er 13 point foran.

Fynboerne havde set frem til at sikre deres plads i 2. division, men nu bliver de nødt til at vente lidt længere. Middelfart har nu muligheden for at sikre sig oprykningen endegyldigt på fredag, hvor de møder Næsby i et vaskeægte fynsk opgør på Middelfart Stadion.

Dette opgør vil være af stor betydning for Middelfart, da de kan cementere deres oprykning med en sejr. Men med den seneste skuffelse frisk i hukommelsen, vil det kræve en solid præstation for at sikre den nødvendige sejr.