FC Fredericia har haft gang i kontraktforlængelserne. Tidligere i dag offentliggjorde, at de har forlænget aftalen med Christian Ege Nielsen, og nu har de forlænget med Kristian Kirkegaard.

Kirkegaard kom til FC Fredericia sommeren 2019 på en to-årig aftale, og nu har han forlænget aftalen med yderligere to år så den løber frem til d. 30. juni 2023.

»Han kom fra Kolding, og har slået sit navn fast hos os. Kristian er en spændende spiller, der har spillet mange kampe for os og i den seneste tid har han løftet sig yderligere et skridt mere end vi har set. Vi forventer meget af ham i de kommende år,« siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

De senest kontraktforlængelser fra FC Fredericia har en varighed af flere år, og det er et bevidst valg.

»Vi forhandler også med andre i truppen, og vi vil gerne have en stamme på 8-10 spillere, som er her i de kommende sæsoner. Det er ikke sikkert, at alt bliver gjort færdigt nu, men der vil løbende komme udmeldinger i de kommende måneder,« slutter Stig Pedersen.

FC Fredericia har til sommer kontraktudløb med Alexander Nybo, Lukas Enevoldsen, Mathias Johannsen, Erik Nissen, Dennis Høegh, Mathias Gertsen Andreas Oggesen, Agon Mucolli og  Steven Enna foruden de midtjyske lejesvende Elias Olafsson, Henry Uzo, Tobias Anker og Christian Tue. Inden de nævnte spilleres kontrakter udløber har Justin Shaibu udløb d. 31. december. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer