FC Fredericia har forlænget aftalen med offensivspilleren Patrick Egelund frem til sommeren 2025.

Egelund kom til FC Fredericia i august 2021, da der var en kaotisk situation i Esbjerg på trænerfronten med kontroversielle Peter Hyballa. Derfor fik spillerne i Esbjerg muligheden for kvit og frit at komme ud af deres kontrakt med vestjyderne, og den mulighed benyttede Patrick Egelund sig af.

Den nu 22-årig Egelund, der kan spille alle positioner offensivt, har endnu ikke fået sit endelige gennembrud i FC Fredericia, hvor det hidtil er blevet til 40 kampe med syv mål til følge. Patrick Egelund har været plaget af skader i tiden i det fredericianske, men det er klubbens opfattelse, at det kommer til at vende.

– Vi er meget tilfredse med at Patrick har forlænget aftalen med os. Han er i en god udvikling, og vi forventer at han vil være en profil for FCF i den kommende periode, siger direktør Stig Pedersen.

I denne sæson er Patrick Egelund noteret for fem startpladser i FC Fredericia-trøjen og seks gange er han blevet skiftet ind. I de øvrige seks kampe i efteråret, var Egelund med en skade.