50-årige Jan Juul er ny bestyrer for Restaurant Marsvinet i Middelfart. Han afløser Claus Hansen, der for noget tid siden meldte ud, at han søger nye udfordringer.

Det er et kendt ansigt, der nu står i spidsen for Restaurant Marsvinet, som ligger ved marinaen i Middelfart. Jan Juul har tidligere været tjener på stedet, som han derfor kender indgående. Nu er tiden inde til, at han skal være bestyrer på stedet.

Udover nu at være bestyrer på Restaurant Marsvinet, driver Jan Juul også tøjbutikken Karma By Juul i Fredericia sammen med konen Trine, men Jan Juul slår fast, at han kan holde begge bolde i luften.

– Det spørgsmål er jeg blevet spurgt om flere gange. Jeg havde ikke sagt ja til jobbet, hvis jeg ikke kunne finde tid til det. Jeg kommer stadig til at være lige så meget i butikken, som jeg er nu, forsikrer Jan Juul.

I over 30 år har Jan Juul arbejdet med tøj, og han mener derfor, at han er klædt godt på, både bogstaveligt og fagligt.

– Begge er servicefag, hvor man skal give den bedst mulige oplevelse til kunderne. Jeg elsker at omgås kunderne og tale med dem, og så er jeg med på, at nogle går på restaurant for gerne at ville sidde og nyde deres mad og drikke uden alt for meget snak, fortæller Jan Juul.

Med titlen som bestyrer vil Jan Juul komme til at være synlig i restauranten, hvor han har folk ude bagved til at tage sig af maden.

– Jeg kan lave mad til husbehov, men på Marsvinet har vi to dygtige, uddannede kokke ansatte, og jeg lader dem tage sig af det. I stedet vil jeg være synlig i restauranten og sørge for, at alle får en god oplevelse, og at Marsvinet kan udvikle sig yderligere, siger Jan Juul.

Noget af Jan Juuls fokus vil især være at tiltrække flere selskaber til Restaurant Marsvinet.

– Der er allerede en del selskaber hos os, men det er et af de områder, hvor vi gerne vil ekspandere, slutter Jan Juul.

Ejerne af Restaurant Marsvinet er middelfarterne Per Jørgensen, Paul Enevold, Tom Skjellerup, Bent Frandsen og Claus Hansen, hvor sidstnævnte indtil for nylig var bestyrer, men nu har overladt tjansen til Jan Juul.