Lørdag spillede FC Fredericia deres tredje og sidste træningskamp. På udebane blev det til uafgjort mod Esbjerg.

FC Fredericia spillede lørdag eftermiddag deres sidste træningskamp før starten af NordicBet Ligaen. Modstanderen var Esbjerg, og kampen fandt sted på udebane.

Esbjerg kom hurtigt foran i første halvleg med et mål af Elias Sørensen, der bragte hjemmeholdet i førerpositionen med 1-0. Kort tid inde i anden halvleg fordoblede Patrick Tjørnelund føringen til 2-0, hvilket satte Esbjerg i en komfortabel position.

Men FC Fredericia nægtede at give op. Agon Mucolli reducerede afstanden med et mål, der gav gæsterne fornyet håb. Kort tid efter fulgte Patrick Egelund trop og sikrede udligningen med et flot mål, hvilket fastsatte slutresultatet til 2-2.

FC Fredericia åbner deres sæson i NordicBet Ligaen den 21. juli, hvor de skal møde AC Horsens på udebane. Esbjerg spiller deres første kamp den 20. juli, hvor de krydser klinger med OB.