Efter Morten Olsen fik ophævet kontrakten med GOG har han fundet en ny klub. 

Rygterne har gået på alt fra HØJ, TMS Ringsted og udlandet, men det blev ingen af de nævnte. I stedet er valget faldet på Bjerringbro-Silkeborg, der har sikret sig en aftale med Olsen frem til sommeren 2025.

– Jeg synes, at BSH er et rigtig godt hold, en god klub og med et stort potentiale. Jeg tror og håber på, at jeg kan være med til, at vi sammen står endnu stærkere i kampen om guld. Desuden kommer alt uden for håndbolden til at passe os som familie rigtig godt, siger Olsen.

39-årig Morten Olsen spillede fra 2007-2010 i det midtjyske. Dermed er der tale om et comeback.

– Jeg er taget til BSH for at vinde titler. Jeg synes, at holdet er til det – og på den rigtige dag kan vi få guld. Det er målet for mig, fortæller Olsen.