Mors Dag nærmer sig med hastige skridt, og på søndag vil mange mødre blive fejret med blomster, chokolade, og mere. Nogen af de travleste travleste steder vil uden tvivl være landets blomsterhandlere. Hos Gardenia Blomster i Erritsø, vil ejeren Lone Eriksen og hendes team arbejde på højtryk for at sikre, at alle mødre får den anerkendelse, de fortjener.

Lone og hendes team begyndte at forberede sig på mors dag allerede i juni sidste år, her evaluerede de sidste års mors dag og begyndte at kigge ind i hvilke mulighder de kunne kigge ind i til 2024.

– Blomsten har været det ultimative symbol på kærlighed til mødre i mange år, selvom jeg som blomsterdekoratør er vant til at se blomster hver dag, så kan en blomst stadigvæk kan få mig til at mærke kærligheden. Det er ikke noget, man køber til sig selv, men noget man giver som en gestus af kærlighed. Det har været en lang proces med evaluering og planlægning, men det er det hele værd, når man ser glæden i vores kunders øjne, siger Lone.

Lone Eriksen. Foto: AVISEN

På selve dagen vil der være otte chauffører, der møder ind om morgenen for at sikre, at alle buketterne bliver leveret til tiden. Lone understreger vigtigheden af at begynde forberedelserne i god tid.

– Når det kommer til selve blomsterne, så ved vi, at mødre mere og mere ønsker noget let og luftigt – en buket, der afspejler den naturlige skønhed i en blomstermark. Det handler ikke om traditionelle røde roser. Vi vil hellere sammensætte en buket baseret på, hvad mødrene selv kan lide, det kan måske endda også være lidt chokolade eller en flot krukke med en smuk plante. Selvfølgelig får vi også ordrer på de mere klassiske roser og andre lækkerier, men det vigtigste for os er altid at skabe noget unikt og personligt til hver enkelt kunde, uddyber Lone.

Der bliver brugt meget tid på at forberede sig på Mors Dag, og arbejdet omfatter alt lige fra at sammensætte den perfekte buket til at skabe personlige og unikke gaver. For Lone og hendes team er det afgørende, at deres kunder kan vise deres kærlighed på den mest meningsfulde måde på denne helt særlige dag.

Der er altid åbent i selvbetjeningen. Foto: AVISEN

– Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, uanset hvor travlt vi har det. Det er afgørende for os at levere produkter, der ikke blot lever op til vores egne høje standarder, men som også afspejler den dybe kærlighed, man føler for sin mor, vores dedikation til at skabe smukke og personlige gaver er et vidnesbyrd om den vigtige rolle, vi spiller i at hjælpe folk med at udtrykke deres følelser på denne helt særlige dag, siger Lone Eriksen.

Så hvad enten du er på udkig efter en luftig, markagtig buket, en smuk potteplante, eller måske noget chokolade eller rosévin, så står Gardenia Blomster klar til at hjælpe. Lad os huske at vise vores mødre, hvor meget vi værdsætter dem, ikke kun på Mors Dag, men hver eneste dag.

Foto: AVISEN

For som Lone siger: – Det vigtigste er, at mor får en hilsen og kan mærke, at hun påskønnes.

Så glem ikke at besøge Gardenia Blomster denne Mors Dag, hvor du kan være sikker på, at hver eneste buket er fyldt med kærlighed og påskønnelse. Og husk, selv efter kl. 14, kan du stadig hente dine forudbestilte blomster i selvbetjeningsområdet.