Middelfart Boldklub fortsætter med at imponere i 2. division. Fredag aften vandt holdet 2-0 på udebane mod Skive, og indtager en foreløbig tredjeplads i tabellen.

Middelfart er kommet godt fra start i 2. division som oprykker. Kun til Esbjerg har holdet tabt, mens det er blevet til uafgjort mod Aarhus Fremad og Nykøbing. Det skyldtes ikke mindst en solid defensiv, og de takter fortsatte fredag på Hancock Arena i Skive.

Jonas Villemoes fik bolden i kassen til 1-0 efter 17 minutter, og det var også stillingen ved pausen. Middelfart stod imod defensivt, og så lykkedes det at lukke kampen i det 82. minut, da Marcus de Claville scorede til slutresultatet 2-0.

Sejren betyder, at Middelfart inden rundens øvrige kampe er på tredjepladsen, á point mod Aarhus Fremad og med et enkelt point op til Esbjerg.

Næste gang Middelfart skal i aktion er på lørdag mod AB på hjemmebane.