35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar.

Som to stafetløbere, der overdrager depechen i løb, har Christian Klint Barslund og Torben Christensen gennem de seneste par måneder samarbejdet tæt om at overlevere opgaverne som privatkundechef for at gøre overgangen så gnidningsfri som mulig for såvel kunderne som kollegerne i Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia.

Christian Klint Barslund har arbejdet som rådgiver i Middelfart Sparekasse siden 2019, men har trådt sine finansielle barnesko i Nordea, hvor han er uddannet og senere gjorde karriere som gruppeleder i bankens telefoncenter.

Men afstanden til kunderne blev for stor, og derfor valgte Christian Klint Barslund at blive rådgiver i Middelfart Sparekasse.

– Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med kunder og være en god sparringspartner – gerne igennem hele deres livsforløb. Efter tre-fire år uden kundekontakt savnede jeg det simpelthen, fortæller Christian Klint Barslund, der oplevede skiftet til sparekassen som at træde ind i en ny verden.

– Jeg kom til Middelfart Sparekasse fra en helt anden kultur. Selvfølgelig vidste jeg godt, at sparekassen havde ry for at være Danmarks bedste arbejdsplads, men jeg måtte hurtigt konstatere, at det ikke bare var tomme ord. Jeg er enormt glad for at arbejde et sted, hvor folk tydeligvis nyder at være på arbejde sammen hver dag. Det var et perfekt sted at lande som rådgiver – og jeg er stolt af, at jeg som privatkundechef kan være med til at sikre, at det bliver ved at være sådan. Jeg skal i højere grad være sparringspartner for mine kolleger og videreudvikle vores fantastiske afdeling sammen med dem og afdelingsdirektør Henrik Troelsen, siger Christian Klint Barslund.

Slipper ikke slipset

– Han er en af de eneste medarbejdere i hele Middelfart Sparekasse, som altid har slips på, når han er på arbejde. Det har han haft som rådgiver, og det kommer han til som privatkundechef. For han slipper ikke slipset.

– Som sagt har jeg været mange år i en bank, hvor man gør tingene på en anden måde. Der lærte jeg at gå med slips, og nu kan jeg simpelthen ikke finde ud af ikke at have et slips på. Det er blevet en naturlig del af at tage mit tøj på – og jeg føler mig nærmest nøgen uden. For mig er det egentlig bare lidt som at gå med ur. Det er bare mærkeligt, hvis jeg ikke har det på, forklarer han og smiler et af de smil, han har så let til.

Det gode humør er svært at pille af den 35-årige finansmand, som er vokset op i Vejle, men i dag bor i Fredericia sammen med sin hustru, Louise, og deres fælles børn Tobias og Lærke på henholdsvis otte og seks år.

Spiser af livet med den store ske
De flyttede sammen til Fredericia i 2010 og nyder tilværelsen i byen, som ifølge Christian Klint Barslund tog godt imod hele familien.

– Vi er enormt glade for at bo i Fredericia. Det har været meget nemt at være tilflyttere i byen – og vi kan cykle til alt. Derudover har jeg haft stor glæde af at være en del af erhvervsklubben Round Table, hvor jeg hurtigt fik opbygget relationer både privat og professionelt. Fredericia er i det hele taget god til som by at skabe samlende begivenheder. Ting, som får folk ud af husene og ind til byen, eller hvor det nu lige foregår, siger han.

Fritiden bruges på at nyde tilværelsen med familien og spise af livet med den store ske. Om vinteren er det sneklædte bjerge og ski, der trækker i familien, og om sommeren er det Frankrig, Italien og andre lande, som er leveringsdygtige i lunt vejr og et spændende køkken, der er målet for køreferierne.

For Christian Klint Barslunds helt store interesse er vin, øl og mad. Smagen er bred – og privatkundechefens filosofi er at udfordre sig selv og få smagt på en masse forskelligt for at udvide sin kulinariske horisont.