Længe lignede det uafgjort, men Middelfart endte med at blive dukket i overtiden af Frem.

Lørdag eftermiddag var Middelfart Boldklub på besøg hos Frem i Valby Idrætspark i en spændende kamp i 2. Division. Middelfart fik en drømmestart, da holdets anfører, Lasse Thomsen, allerede efter fire minutter sendte bolden i nettet og bragte gæsterne foran 1-0.

Det tidlige mål satte Middelfart i førersædet, men glæden blev kortvarig.

Efter 12 minutter udlignede Frem til 1-1 ved Egzon Zeqiri, og herefter udviklede kampen sig til en tæt og intens affære, hvor begge hold kæmpede hårdt for at få overtaget. Selvom der blev skabt chancer i begge ender, lignede det længe, at opgøret ville ende uafgjort.

Men i overtiden slog Frem til. Mads Gernsøe udnyttede en omstilling og sikrede hjemmeholdet sejren med en sen scoring, der knuste Middelfarts håb om at få point med hjem.

Sejren betyder, at Frem rykker op på tredjepladsen i 2. Division, mens Middelfart må nøjes med en placering på ottendepladsen.