Middelfart Volleyballklub havde fået momentum i semifinaleserien mod Marienlyst-Fortuna, men glippede muligheden for at fastholde det, da det efter en dramatisk kamp blev til en sejr til Marienlyst-Fortuna.

Middelfart vandt den første semifinale på udebane, og det skulle de forsøge at følge op på hjemme i Lillebæltshallen i kamp to ud af fem potentiale semifinaleopgør.

I første sæt kunne Middelfart ikke stille det store op, og det blev et sæt til glemmebogen, da de tabte med 25-13. Anderledes gik det i andet sæt, hvor Middelfart hurtigt fik overhånden, og endte med at køre en sejr hjem på 25-19.

Tredje sæt gik Marienlysts vej. Gæsterne kom foran 6-1, men Middelfart lagde sig ikke ned og fik udlignet til 13-13, og kom foran 14-13 inden, at Marienlyst atter trak fra og vandt med 25-21.

Fjerde sæt blev en gyser, der trak ud. Middelfart førte 20-15, og lignede et hold, som var på vej til at tvinge kampen ud i fem sæt. Marienlyst fik udlignet til 24-24 efter, at hjemmeholdet havde haft flere sætbolde til at afgøre det. I stedet endte det med et langtrukkent sæt, som Marienlyst vandt 38-36. Dermed vandt de kampen 3-1.

Næste kamp mellem de to hold spilles på lørdag.