Middelfart Boldklub sikrede sig en tilbagevenden til 2. division, på trods af en målløs kamp, der endte 0-0. Efter en sæsons fravær er holdet nu tilbage i den højere række af dansk fodbold.

Kampen mellem Middelfart og Næsby på Middelfart Stadion var en intens og spændende affære, som var med til at skabe et ægte fynsk brag. Begge hold kæmpede hårdt på banen, men trods anstrengelserne formåede ingen af holdene at finde vej til nettet.

Efter de 90 minutters spilletid blev der tillagt ekstra tid, men heller ikke her lykkedes det for nogen af holdene at score. Resultatet blev derfor 0-0, hvilket betød en pointdeling mellem Middelfart og Næsby.

Denne pointdeling viste sig dog at være tilstrækkelig for Middelfart Boldklub til at sikre sig oprykning til 2. division. Holdet har nu en komfortabel føring på 14 point ned til både VSK Aarhus og FA 2000, som begge mangler fem kampe i sæsonen.

Denne føring er afgørende, da de to konkurrerende hold skal mødes i den næstsidste spillerunde. Uanset udfaldet af denne kamp kan kun ef af de to hold matematisk gå forbi Middelfart i tabellen, og da der er to oprykkere, er oprykningen dermed i hus.