Middelfart Boldklubs 2. divisionshold leverede en overbevisende præstation mod Fremad Amager på Sundby Idrætspark lørdag eftermiddag. Med et dominerende spil fra første fløjt til sidste, efterlod Middelfart ingen tvivl om deres styrke, da de vandt 4-0.

Allerede efter et kvarters spil satte Middelfart sig i førersædet, da Peter Kristensen fandt vej til nettet og bragte sit hold foran 1-0. Fem minutter senere udbyggede Malthe Boesen føringen, da han var hurtig til at udnytte en forsvarsfejl og sikkert sparkede bolden i mål til 2-0. På trods af den tidlige føring, formåede hjemmeholdet ikke at svare igen. Tværtimod virkede Fremad Amager rådvilde, og deres forsøg på at komme tilbage i kampen blev effektivt afværget af et velorganiseret Middelfart-hold.

Inden pausen slog Middelfart til igen. Jonas Villemoes viste sin målfarlighed ved at gøre det til 3-0 med en præcis afslutning, der efterlod Fremad Amager i en desperat situation ved halvleg. Anden halvleg fortsatte i samme stil, med Middelfart der kontrollerede spillet og holdt Fremad Amager fra fadet. Med seks minutter igen cementerede Villemoes sejren ved at score sit andet mål i kampen, hvilket fastsatte slutresultatet til 4-0.

Sejren betyder, at Middelfart nu rykker op på en fjerdeplads i tabellen, blot et point efter de tre førende hold, Fremad Amager, BK Frem og AB. Med denne sejr har Middelfart ikke alene vist, at de kan spille med mod topholdene, men også signaleret, at de har ambitioner om at blande sig i kampen om de øverste placeringer.

Næste udfordring for Middelfart kommer på lørdag, hvor de møder Ishøj på hjemmebane. En kamp, der bliver vigtig for holdet i deres jagt på at klatre yderligere op i tabellen og holde trit med toppen.