Med en sejr mod SfB-Oure på 3-0, og et nederlag til den direkte forfølger på andenpladsen, FA 2000, er Middelfart Boldklub nu syv point foran FA 2000 i 3. division.

Middelfart kom ellers ikke nemt til sejren på kunstgræsbanen på Færøvej i Middelfart.

Vinden fra Lillebælt var drilsk, og stillingen efter de første 45 minutter var 0-0. Middelfart var tvunget frem af banen qua deres favoritværdighed, og efter knap en times spil kom forløsningen. Robert Kakeeto fik bolden i netmaskerne, men kampen forblev åben.

Først med seks minutter igen blev spændingen afblæst. Det skete, da indskiftede Denis Fazlagic fik bolden i mål til 2-0, og i kampens overtid blev sejren slået fast.

En anden indskifter, Andreas Marxen, slog til, da han i kampens sidste minut scorede til slutresultatet 3-0. Det betyder, at Middelfart trækker fra i tabellen i forhold til FA 2000, da de tabte til rækkens nummer tre, Vanløse.

Næste gang Middelfart løber på banen er den 1. april på udebane mod Næsby.