Efter at have tabt kamp ét i kvartfinaleserien i Volleyligaen har Middelfart Volleyball Klub levere et comeback i serien, som de vandt 2-1. Det skete efter, at de vandt lørdagens udekamp mod rivalerne fra Gentofte med 3-0.

Igennem en del år har Middelfart og Gentofte duelleret om det ædle metal, men efter et svingende grundspil stødte de to mandskaber ind i hinanden allerede i kvartfinalen, da de endte som nummer henholdsvis fire og fem i grundspillet.

Med fjerdepladsen fik Gentofte fordelen af at have en afgørende hjemmekamp, og den første hjemmekamp vandt københavnermandskabet. Der var derfor pres på Middelfart, da de hjemme i Lillebæltshallen torsdag aften spillede den anden kvartfinale mod Gentofte. Middelfarterne var ikke til at slå ud, og vandt kampen 3-0.

Derfor skulle kvartfinaleduellen afgøres lørdag i Gentofte. Gæsterne fra Middelfart red videre på bølgen. De to hold fulgtes ad til stillingen 9-9 i første sæt, og så fik middelfarterne momentum og kom på 19-15. Gentofte gav dog ikke op, og fik reduceret til 20-19 inden, at gæsterne atter trak fra og vandt sættet med 25-20.

Andet sæt blev en mere ensidig affære. Gentofte udlignede til 3-3, men så var det også det. Middelfart overlod intet til tilfældighederne, og vandt sættet med 25-14. Dermed kunne middelfarterne, som det var tilfældet i torsdags, afgøre det hele i tre sæt.

Gentofte førte 1-0 og 2-1 i tredje sæt, men så var det også det. Middelfart skulle dog holde sig skarpe, da de ikke som i andet sæt fik slået et stort hul. Efter et tæt endte Middelfart med at vinde 25-22, og dermed er holdet semifinaleklar, hvor Marienlyst venter.