Fremad Amager er en klub i kaos, og torsdag eftermiddag smed Middelfart Boldklub yderligere salt i såret på dem.

Den ene skandalehistorie efter den anden er kommet frem om Fremad Amager igennem længere tid. De fleste har været forhold omkring klubbens nu forhenværende cheftræner, Carit Falch, der i nogen tid har været sygemeldt. Han havde angiveligt skabt så betændt et miljø i Fremad Amager, at klubbens U19-spillere nægtede at træne med 2. divisionsholdet, selvom de blev bedt om det, og flere af spillerne på 2. divisionsholdet har måttet søge psykologhjælp på grund af Falchs behandling af dem. Dertil kommer en skrantende økonomi grundet tidligere ejerskaber af eliteselskabet bag Fremad Amager.

Kampen lørdag var den første for Fremad Amagers nye cheftræner, Christian Iversen, men Iversen-effekten udeblev i første omgang. 37 minutter inde i opgøret sendte Jans Villemoes de vestfynske gæster på sejrskurs, da han scorede til 1-0, og i starten af anden halvleg fordoblede Mikkel Boesen føringen med hans fjerde mål i ligeså mange kampe efter vinterpausen.

Med en halv times tid igen fik også Lasse Thomsen bolden i netmaskerne. Thomsen, der egentlig figurerer som forsvarsspiller, fik bolden i mål for femte gang i sæsonen. Det punkterede enhver spænding i kampen, hvor det dog et kvarter tilbage af kampen lykkedes for Jerailly Maikel Wielzen at få pyntet på resultatet, som blev en Middelfart-sejr på 3-1.

Sejren til Middelfart betyder, at de nu er á point med Aarhus Fremad på tredjepladsen og har yderligere seks point op til FC Roskilde på andenpladsen, som giver oprykning. Nederlaget betyder på den anden side for Fremad Amager, at de ikke længere kan kvalificere sig til oprykningsspillet, da de med en kamp igen er fem point efter AB på sjettepladsen.